Kontakt: 


Arbeidstid: Mandag til og med fredag fra kl. 9:00 - 17:00

Kurs/praktisk veiledning: Mandag til og med fredag fra kl. 9:00 - 17:00, 
På kvelden etter avtale (online).


Stengt: Lørdag, søndag og helligdagerE-post: 


Har du spørsmål, vil du mer informasjon eller vil du starte med et kurs/praktisk veiledning? Send meg en e-post. info@kaiehuset.no


Jeg er lett tilgjengelig på e-post og svarer generelt raskt på e-post.


E-postadressen din vil kun bli brukt til å svare på e-posten din, for kontakt om kurset/praktisk veiledning og/eller for å sende en faktura, dersom du har kjøpt et produkt eller en tjeneste fra Kaiehuset. Jeg sender deg ikke automatisk nyhetsbrevet og/eller annen spam.


Nyhetsbrev: 


Vil du motta de viktigste nyhetene og innleggene fra Kaiehuset hver to uker i innboksen din? Nyhetsbrevet er gratis. Du kan starte/stoppe abonnementet på nyhetsbrevet ved å sende en e-post til: nyhetsbrev@kaiehuset.noTelefon:


Når jeg er på vei til kunder og/eller holder kurs for kunder, har jeg ikke muligheten til å svare på telefonen. Det er mer praktisk å sende meg en e-post. Send meg gjerne en e-post med ditt navn og telefonnummer, og evt når jeg kan ringe deg. Så ringer jeg deg så snart som mulig. Det er enklest, fungerer best og er positivt for oss alle.


Jeg er lett tilgjengelig på e-post og svarer generelt raskt på e-post.


Sosiale medier  • K-avis -  Kaiehusets Avis - Her på nettsiden.


Jeg skriver den ene uken innlegg om grunnleggende dataferdigheter, og den andre uken skriver jeg innlegg om personlige og sosiale ferdigheter.Kundeanmeldelser:

Kaiehusets Facebook-side kan du lese kundeanmeldelser.

Du finner anmeldelsene i "Om"-delen. Det er ingen direkte lenke til om-delen.


Språk (language):

Norsk, English, Nederlands.


If you would like to take a course, but don't speak these languages well, please send me an email to discuss the situation. I can understand a few other languages a little, but not speak them very well. Using two languages can sometimes be the solution.


Sted:

Lillehammer, Norge.
Online via epost, Bsky og videosamtale.

Org. nummer:


NO 922 862 044