Frequently Asked Questions / Ofte stilte spørsmålHar du også spørsmål? Ta gjerne kontakt.


- - - - -


Hva skjer når jeg tar kontakt for et kurs?


Når du tar kontakt for et kurs, vil du først få svar på dine spørsmål, dersom du har stilt spørsmål. Du kan også bli stilt spørsmål for å få en bedre forståelse av hva du vil eller trenger.


Hvis du er fornøyd med det vi har diskutert og vil starte med kurset/praktisk veiledning, avtaler vi en første time.


I det første møtet blir vi kjent med hverandre. Vi diskuterer hva vi skal starte med og de store linjene for resten av kurset. Deretter starter vi på det vi har blitt enige om som begynnelsen.


Vi hopper over det du allerede vet. Vi bruker kun tid/oppmerksomhet på det du trenger. Hvis vi oppdager mens vi jobber at vi må endre planer og gjøre noe annet først (eller i mellom), diskuterer vi det. På slutten av møtet blir vi enige om hva du skal jobbe (videre) med frem til neste møte.


Etter møtet bestemmer du om og når du vil ha et nytt møte eller om du tar kontakt når du vil jobbe videre. I de neste møtene diskuterer vi hvordan det har gått siden forrige møte og om du har noen spørsmål, og jobber vi videre med hvor vi stoppet sist og/eller hva vi ble enige om å jobbe med. - - - - -


Hvorfor ser nettsiden så gammel ut?


Mange nettsteder i dag ser "moderne" og "profesjonelle" ut. De består ofte av en side, har korte og populære tekster og generelle bilder av høy kvalitet, som regel kjøpt på Internett. Fordi vi ser det ofte, anser vi det som "normalt" og alt annet som "avvikende" eller "unormalt". Men man kan diskutere om slike 'moderne' og 'profesjonelle' nettsider faktisk er bra, både for bedriften og for kunden.


Kaiehuset velger å gi deg mer detaljert informasjon og bruker bilder som gir et inntrykk av bedriften. Jeg tror dette vil hjelpe deg å ta et bedre valg om Kaiehuset og kursene er noe for deg eller ikke.- - - - -


400-450kr i timen er ikke dyrt, er det et tegn på dårlig kvalitet?


I disse dager er vi vant til at alt er dyrt. Ofte dyrere enn du forventer. Og mange har lært at det som er billig, ofte er av dårlig kvalitet. Men de siste årene har det vært mange diskusjoner om unødvendige prisøkninger, at ting er blitt dyrere uten grunn. Dessuten er produkter eller tjenester noen ganger dyre, men ikke av god kvalitet. Men hva er egentlig en vanlig god pris?


Om noe er billig eller dyrt, avhenger også av din egen situasjon. Hvis du har en god jobb, da er 400 kroner ikke mye penger. Hvis du nettopp har startet din egen virksomhet, er 400 kroner ganske mye penger.


Kaiehuset jobber med alle slags mennesker og selskaper, noen med store budsjetter, andre med små. Det viktigste er at kursene er tilgjengelige for alle som har behov for dem.


Når kurs koster 400-450kr per time, betyr det at hvis du vil lære mer og har f.eks 5 møter med Kaiehuset, at du betaler 5x 400-450kr, det er 2000-2250kr. Selv om en time ikke er så dyrt, hvis du gjør flere/mange timer kurs, blir det til slutt et høyt beløp.- - - - -


Jeg vil ikke ta et kurs, men jeg har et spørsmål om et tema som Kaiehuset jobber med. Kan jeg sende en e-post?


Ja, det er greit. Når spørsmålet ditt har et kort svar, svarer jeg på spørsmålet ditt. Det er gratis. Dersom spørsmålene krever mye forklaring, er det mulig at jeg ber deg om et møte. Du bestemmer selv om du vil det eller ikke. Et møte koster vanlig timepris for kurs/praktisk veiledning.- - - - -


Jeg har allerede vært gjennom mye, jeg kan allerede de grunnleggende personlige og sosiale ferdighetene.


Kurs/praktisk veiledning kan være av interesse for alle, uavhengig av alder eller hvor mye erfaring du har. Kaiehuset arbeider på en mer europeisk måte. Derfor kan ideene og løsningene likevel være nye og interessante for deg. 


Hvis du vil det, kan du ta kontakt via e-post først og diskutere hvordan Kaiehuset kan hjelpe deg. Det er gratis og uforpliktende.- - - - -


Hvorfor bruker Kaiehuset ikke marketing funnel (markedsføringstrakt), call to actions eller andre markedsføringstriks? 


Det er flere grunner til dette. Først av alt, emnet. Hvis du vil ta et kurs, er det best om du virkelig vil det selv. For da er du motivert til å lære ting og vil du også bruke det du har lært i livet ditt. Derfor er det det beste at du velger selv å ta et kurs, i stedet for at Kaiehuset overtaler deg.


En annen grunn er at jeg synes at vi må forbedre samfunnet litt. Og da er det viktig å starte selv og å gå foran med et godt eksempel. Jeg synes det er viktig at bedrifter ikke er ute etter pengene dine, men på å skape gode samarbeid med kunder og tilby kvalitet. Jeg tror at hvis Kaiehuset gjør en god jobb, og hvis du virkelig vil ta et kurs, at vi finner hverandre automatisk.