Kurs / praktisk veiledning.


Kaiehuset tilbyr ulike kurs/praktisk veiledning relatert til grunnleggende dataferdigheter
og personlige og sosiale ferdigheter.


Kursene er timebasert. Du bestemmer selv om og når du vil ha kurs.

Regelmessig noen dager / uker / måneder på rad, eller når det passer deg.


Kursene starter med det grunnleggende. Informasjonen blir stadig mer omfattende og utdyper de enkelte emner. Hvis vi kommer til noe i kurset som ikke er nyttig eller interessant for deg, kan vi hoppe over det. Og hvis du etter første kurstime tror du har lært nok, så stopper vi. Hvis du vil lære mer, gjør vi en ny avtale. Og neste gang vil vi fortsette med kurset der vi stoppet.

Er du usikker på hvilket kurs du skal velge? Har du spørsmål? Send meg gjerne en epost.

Grunnleggende dataferdigheter


For datakursene anbefaler jeg sterkt at du jobber på din egen datamaskin, laptop eller nettbrett. Derfor kan kurset også gjøres hjemme hos deg. Hvis du låner en datamaskin, er du ikke kjent med hvordan datamaskinen fungerer. Programmene kan være forskjellige, og når du kommer hjem og starter din egen maskin, vet du kanskje ikke lenger hvordan du gjør det. Fordi alt ser annerledes ut igjen. Derfor er det viktig å bruke ditt egen utstyr. Kursene handler om å jobbe på datamaskin, laptop eller nettbrettet. Du kan ikke gjøre disse kursene på smarttelefonen din.


Kursene: • Avtale uten spesifikk kurs og/eller andre programmer - Les mer »

  F.eks. Gmail, Monday, Google Forms, osv.


Firkantede grå kort med en hvit firkant med på hvert kort et ikon av ofte brukte funksjoner av dataprogrammer på det. Høyttaler, saks, søppelbøtte og så videre.

Andre spørsmål

Det er mulig å gjøre avtaler uten å ta spesifikke kurs, for eksempel om du har andre spørsmål om dataprogrammer eller personlige og sosiale ferdigheter. Husk: Jeg kan lære deg kunnskap og ferdigheter som en lærer/coach. Jeg kan ikke hjelpe deg med tekniske dataspørsmål eller med større og mer alvorlige situasjoner som krever hjelp av en psykolog.Tre vertikale kort på rad, i grønt, gult og rødt. Med på hvert fargede kort et gjennomsiktig kort med en hvit overkropp, uten øyne, nese, munn, ører.

Personlige og sosiale ferdigheter


Et kurs om personlige og sosiale ferdigheter kan være litt spennende. For eksempel fordi det handler om deg selv, eller fordi det handler om følelser. Ved å stille spørsmål, samler vi informasjon om hva som skjer og hvorfor. Vi gjør dette for å øke bevisstheten. Dette gjør det enklere å finne og anvende løsninger. Derfor ser jeg på kjernen og bygger et solid grunnlag med deg. Et solid fundament reduserer din usikkerhet og øker din selvtillit. Hvis du kan lære disse ferdighetene på en god måte, vil du dra nytte av det hele livet ditt.

Kursene: • Planlegging, organisering og gjennomføring av oppgaver hjemme - Les mer »


 • Planlegging, organisering og gjennomføring av oppgaver
  på jobb eller i egen bedrift - Les mer »

 • Sosial atferd og kommunikasjon i hverdagen 1 - Det grunnleggende - Les mer »


 • Sosial atferd og kommunikasjon i hverdagen 2 - Godt og grundig - Les mer »


 • Sosial atferd og kommunikasjon i hverdagen 3 - Digitalt og på nett - Les mer »  • Avtale uten spesifikk kurs / Andre spørsmål - Les mer »

   F.eks. Å være god nok, ensomhet, mobbing, osv.
Praktisk informasjon om kursene


Du kan ta kurset individuelt eller i en liten gruppe med maksimalt 4 personer. F.eks. sammen med din søster, bror, slektninger, venner, partner eller kolleger.


Etter avtale, kan jeg komme hjem til deg (avhengig av avstand). Eller vi kan møtes på et rolig, avtalt sted, f.eks et møterom. Kurset kan også holdes via videosamtale.


Hvis du tar et kurs bestemmer du selv om og når du vil ha oppfølging. Regelmessig noen dager / uker / måneder på rad, eller når det passer deg.


Prisene inkluderer kostnader for kurs i Lillehammer, Øyer og Tretten. Andre steder etter avtale. Betaling er med bankoverføring, Vipps, eller kontant. For kurs eller prosjekter med annen varighet gjelder en annen pris.

- - - 


Prisene nedenfor er gyldige fra 1. juni 2024. Med 1 lærer og 1-4 deltakere om gangen. Online minst 1 time om gangen, offline minst 2 timer om gangen,


Type deltaker

Pris per person

Ufør
Student

Pensjonist

Ta kontakt for prisen.

Privatperson

Online: 400kr per time
Offline: 800kr per 2 timer

ENK

Online: 400kr per time
Offline: 800kr per 2 timer

AS

Online: 450kr per time
Offline: 900kr per 2 timer


Organisasjoner
Store selskaper

Kommuner


Ta kontakt for prisen.

Har du ikke så mye penger, men trenger du et kurs / praktisk veiledning?

Si ifra når du tar kontakt. Da gjør vi på forhand gode avtaler
om kostnader og betaling.