Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Utlendinger i Norge


All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Utlendinger i Norge Kurs 


Dette kurset er for personer fra utlandet som har flyttet til Norge, samt for norske statsborgere som ønsker å lære å ha bedre kontakt med mennesker fra andre land og kulturer. Vi snakker om alle slags temaer som bl.a. innvandring, kultur, mat, situasjoner på jobb, oppførsel og vaner, lære språk osv, for å bli bedre kjent med andre kulturer og forstå hverandre bedre


For både utlendinger og nordmenn kan det være en utfordring å ha kontakt med hverandre, spesielt fordi vi noen ganger ikke forstår hvorfor folk gjør ting eller hvorfor de reagerer på bestemte måter. Vi bruker ekstra tid og oppmerksomhet på dette. Jeg forklarer deg hvorfor folk gjør som de gjør og hva du (f.eks) kan si eller gjøre i en slik situasjon.


På norsk, engelsk eller annet språk.
In Norwegian, English or other language.


- - - 


For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden