NyttårsforsettHva er ditt nyttårsforsett for 2025?


"Jeg har ikke noe nyttårsforsett. Det er bare tull."


"Mitt nyttårsforsett er ikke å ha et nyttårsforsett."


Mange mennesker har satt nyttårsforsetter i livet sitt. De begynte positivt 1. januar, men sluttet i løpet av dager eller uker.


Men la oss være seriøse. Hva vil du gjøre annerledes eller bedre i 2025?

Hva skulle du ønske var bedre i livet ditt?


Spise sunnere? Gå ned i vekt? Vil du bruke mer til med familien din? Vil du bruke mindre tid på datamaskinen/telefonen din? Spare penger? Vil du jobbe med å få en bedre økonomisk situasjon? Være mer sosial? Vil du å oppnå bedre resultater med din bedrift? Få venner? Noe annet?


Det kan også være et helt annet mål. Å gå oftere en tur i skogen eller i nabolaget. Bruke mindre energi. Kjøpe oftere fra små lokale bedrifter. Å ta mange bilder gjennom året. Sende et postkort eller brev for alle bursdager. Eller noe annet positivt.


Ville det vært lettere om noen hjalp og støttet deg underveis?

Hvis noen tror på deg?

Hvis noen reagerer positivt på innsatsen din?

Hvis noen muntrer deg opp når ting ikke går bra?

Hvis du kan snakke med noen nå og da om hvordan det går?


Kaiehuset hjelper deg gjerne!Hvorfor?


For mange mennesker er livet lettere og bedre når man har noe å gjøre. Hvis du har et mål å jobbe med. Når du vokser og utvikler deg. Når du lærer nye ting. Hvis du opplever noe. Dessuten lærer du mye av det som hjelper deg i livet ditt.Hva koster det?


For kurset/praktisk veiledning med ditt nyttårsforsett/mål gjelder samme pris som for  vanlig kurs/praktisk veiledning. Prisene står nederst på «kurs»-siden.


I tillegg tar det deg tid for å jobbe med nyttårsforsettet/målet ditt og kanskje trenger du også materiell eller noe annet. Disse kostnadene betaler du selv.


Kostnadene for kurset/praktisk veiledning har du sannsynligvis bare én gang, fordi du kan bruke kunnskapen og erfaringene du får, så ofte du vil resten av livet ditt.Hvordan?1. Sett et nyttårsforsett (eller mål) for 2025.

2. Se hvilket kurs/praktisk veiledning som passer dine mål.

For kurs/praktisk veiledning planlegger vi videosamtaler på 1-2 timer av gangen og i de møtene/videosamtalene vil du få kurs/praktisk veiledning. Du bestemmer selv om og når du vil ha et møte/videosamtale.

For eksempel:


- Jeg vil spise sunnere -> Å endre din atferd


- Jeg ønsker å forbedre min økonomiske situasjon -> Excel


- Jeg vil gjerne få venner -> Vennskap


Synes du det er vanskelig eller vet du ikke hvilket kurs som passer best, ikke noe problem. Fortsett med 3.3. Ta kontakt med Kaiehuset på epost.


- Introduser deg selv kort og beskriv nyttårsforsettet/målet ditt.


- Skriv hvilket kurs/praktisk veiledning du vil ta, hvis du allerede vet det.


- Still spørsmål hvis du har spørsmål.


4. Jeg svarer på e-posten din så snart som mulig. Ofte samme eller neste dag. Jeg reagerer på dine ideer og svarer på spørsmålene dine.
Hvis du er enig, kan du foreslå en dag/tid for vårt første møte.


5. I første møte vil vi bli kjent og starter vi med kurset/praktisk veiledning. På kurset lærer jeg deg å lage en gjennomførbar plan. Jeg lærer deg også hvordan du sikrer at du fortsetter med den nye atferden eller aktiviteten i lang tid. Jeg følger prosessen. Jeg lærer deg det du trenger.

Vi feirer de gode tingene og jobber med utfordringene. Så mye og så ofte du vil og trenger det. Vil du kun en gang eller sporadisk kurs/praktisk veiledning? Det er også greit. 

Jeg veileder deg på en slik måte at du gjør det selv og kan fortsette selvstendig. Du bestemmer selv om og når du vil ha et nytt møte.