Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Å ha og ta ansvar
  • Skille jobb og privatliv
  • Samarbeide


All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Å ha og ta ansvar Kurs 


Hva har du ansvar for? Og hvordan gjør du det? Hvordan opplever du å ta ansvar? Hva er vanskelig eller lett? Hvordan tar du gode valg og hva er konsekvensene og resultatene? Jeg lærer deg hvordan du tar ansvar på en god måte. Nøkkelord: Å ta valg, være ærlig, sette grenser, disiplin, observere og forstå, ord og handlinger, kommunikasjon, konsekvenser, resultater, reaksjoner fra andre.


- - - 


Skille jobb og privatliv Kurs 


For mange mennesker henger arbeid og privatliv sammen. Dette forårsaker stress og ubehagelige situasjoner. Det påvirker bl.a. sosiale kontakter, frihet, god søvn og ekte avslapning. På dette kurset vil jeg lære deg hvordan du skiller jobb og privatliv. Og hvordan du kan respektere det hos andre.


- - - 

Samarbeide Kurs


Det er ikke alltid like enkelt å jobbe sammen på skolen, i bedrifter eller i husholdningen. Samarbeid handler ikke bare om målet som skal oppnås. Men også om kontakten mellom mennesker. Vi ser på viktige elementer i samarbeid, og hvordan du kan få mest mulig ut av et samarbeid, på best mulig måte. Nøkkelord: Samle informasjon, observere, kommunisere, ta valg, prosesser og mål, følelser og atferd, ta ansvar, empati, ord og handlinger.


 - - - 


For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden