Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Regnskapsprogram


All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Regnskapsprogram Kurs


Mange små bedrifter gjør regnskapet selv. En liten bedrift har ikke alltid nok budsjett til å betale en regnskapsfører og det er ikke lett å finne en god regnskapsfører.


Hvis du vil gjøre regnskapet selv, er det viktig at du gjør det riktig. At du har en god arbeidsmetode og struktur. At du ikke bare gjør noe, men at du vet hva du gjør. At du også vet hvor du finner mer informasjon og hvor du kan stille spørsmål. Og at du sørger for at du gjør de ulike oppgavene knyttet til regnskap i tide.

Kort sagt, at du virkelig er selvhjulpen.
I tillegg til regnskapsprogrammet er det smart å lage en Excel for din bedrifts økonomi. Hvis du har liten eller ingen erfaring med Excel eller hvis du ikke vet hvordan du lager en Excel for økonomien din, kan jeg lære deg det.


Ikke vær redd at du ikke kan det. Jeg lærer deg i ditt tempo og på ditt nivå. Jeg er tålmodig og det er min daglige jobb å lære dette til folk som ikke kan det, som synes det er vanskelig og/eller som vil praktisk veiledning for lære hvordan de kan gjøre det på en god/bedre måte.

Det er viktig å vite at jeg ikke er regnskapsfører.
Så jeg kan lære deg hvordan programmet fungerer, hvordan du lager en faktura, hvordan du registrerer en kvittering, hvordan du gjør bankavstemming osv. Men jeg kan ikke hjelpe deg med regnskapsspørsmål. For eksempel: Hvor mye MVA du må fakturere for et bestemt produkt/tjeneste.

De fleste som tar dette kurset bruker Fiken, men det fungerer også for andre regnskapsprogrammer.For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden