Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Word / Google Dokumenter /Open Office Writer,
  • Excel / Google Regneark / Open Office Calc
  • Powerpoint / Google Presentasjoner / Open Office Impress.

All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Word / Google Dokumenter / Open Office Writer kurs


Du kan bruke Word / Google Dokumenter / Open Office Writer til forskjellige formål. For eksempel for å skrive et brev, en bok, tidsplaner, lister, kontrakter og så videre. Jeg skal lære deg hvordan du bruker de mest brukte funksjonene. Og hvordan du lager et dokument med et pent oppsett. Hvis du har et spesifikt mål eller prosjekt, kan vi jobbe med det hvis du vil. 


- - - Excel / Google Regneark / Open Office Calc kurs


I Excel / Google Regneark / Open Office Calc-kurset lærer du hvordan du organiserer informasjon i programmet. Hvilken informasjon du skriver i cellene og på hvilken måte. Jeg lærer deg å bruke generelle funksjoner, formler og filtre. Hvis du har et spesifikt mål eller prosjekt, kan vi jobbe med det hvis du vil.- - -


Powerpoint / Google Presentasjoner / Open Office Impress kurs


Disse programmene brukes ofte til presentasjoner. Men du kan også bruke den til å lage et konseptuelt nettsted eller som en digital fotobok. Jeg vil lære deg ofte brukte og nyttige funksjoner. Hvis du har et spesifikt mål eller prosjekt, kan vi jobbe med det hvis du vil.


- - -For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden