Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Sosiale medier - privat
  • Markedsføring

All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Sosiale medier - privat Kurs 


Sosiale medier er veldig nyttige, hvis du bruker dem riktig. Jeg lærer deg om nyttige funksjoner, om atferd, bilder og videoer, svindel, regler som opphavsrett og personvern, do's and don'ts og mye mer. Jeg jobber mest med Bluesky,men jeg kan også jobbe med Facebook, X og Telegram.


 - - - Markedsføring Kurs 


Markedsføring er et veldig bredt tema. Kaiehuset jobber ikke med betalte annonser, funnels/trakter, SEO og så videre. Men jeg lærer deg hvordan du får kunder med en god nettside, med sosiale mediers gratis muligheter (jeg jobber mest med Bluesky, Facebook, X og Telegram), med kommunikasjon og andre viktige positive, ærlige og respektfulle måter å markedsføre på. Denne måten å markedsføre på gir ikke mange kunder på kort sikt, men du bygger et godt og solid fundament for din bedrift på lang sikt uten at det koster deg mye tid, energi eller penger.


- - -


For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden