Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Sosial atferd og kommunikasjon i hverdagen 1 - Det grunnleggende
  • Sosial atferd og kommunikasjon i hverdagen 2 - Godt og grundig
  • Sosial atferd og kommunikasjon i hverdagen 3 - Digitalt og på nett
  • Ekte vennskap
  • Å sette grenser
  • Snakke om følelser og meninger


All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Sosial atferd og kommunikasjon
i hverdagen 1 - Det grunnleggende KursI dette kurset lærer jeg deg grunnleggende ferdigheter innen sosial atferd og kommunikasjon. Som f.eks: Småprat, å være sosial i hverdagen, normer og verdier, gode temaer å snakke om, sette grenser, respekt og så videre.


- - - 


Sosial atferd og kommunikasjon
i hverdagen 2 - Godt og grundig KursPå dette kurset lærer jeg deg sosial atferd og kommunikasjon godt og grundig. Jeg skal lære deg vanskeligere ting. Som for eksempel: å være ærlig, gi og ta imot tilbakemeldinger, snakke om følelser og meninger. effektiv kommunikasjon, å forstå atferden og kommunikasjonen til andre mennesker. Ulike måter og nivåer for sosial atferd og kommunikasjon. Og så videre.


 - - - 


Sosial atferd og kommunikasjon
i hverdagen 3 - Digitalt og på nett KursPå sosiale medier, via e-post, i chatter eller via tekstmelding, oppfører og kommuniserer vi annerledes enn vi gjør i det virkelige liv. På dette kurset vil jeg lære deg hva forskjellene er. Hva du bør være oppmerksom på. Hvordan du kan gjøre det riktig. Og hva du kan gjøre hvis ting ikke går bra.


- - - 

Ekte vennskap Kurs


På dette kurset vil jeg lære deg om vennskap. Hvordan får du kontakt? Hvordan bygger du vennskap? Hva er viktig? Hva er det bedre å ikke gjøre? Typer vennskap. Feil venner. Grenser. Gi og ta. Å krangle og gjenopprette vennskap.


- - - 

Å sette grenser Kurs


Vil du lære å sette grenser? For eksempel for å hjelpe deg selv, beskytte deg selv og ta godt vare på deg selv. Og/eller fordi folk rundt deg, hjemme, på jobb, i familien, har uønsket og/eller uakseptabel oppførsel?

Å sette grenser er veldig viktig, men samtidig spennende og ikke så lett å gjøre. På dette kurset lærer jeg deg hvordan du setter grenser på ulike måter og i ulike situasjoner. Vi øver på det sammen så mye du vil, til du føler deg komfortabel med det. Jeg lærer deg selvfølgelig også hvordan du kan forberede deg. Hvordan du kan ta godt vare på deg selv etterpå. Og hvordan du kan reagere på reaksjoner du får, når du setter grenser.


- - - 

Snakke om følelser og meninger Kurs


Å snakke åpent og ærlig om følelsene dine styrker kontakten med deg selv og med andre. Jeg lærer deg om følelser og meninger og hvordan du kan gi ord til dem. Hva du kan gjøre med andres reaksjoner og hvordan du kan sørge for at du ikke blir sårbar. Kanskje er det enklere enn du tror. Nøkkelord: Følelser, meninger, respekt, tilbakemelding, ærlighet, åpenhet, sette grenser, kommunikasjon.


- - - 

For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden