Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • En god hverdag
  • Motivasjon, positivitet, å få energi
  • Gammeldagse hemmeligheter


All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


En god hverdag Kurs


Hvilke utfordringer har du på en vanlig dag? Er det vanskelig å stå opp om morgenen? Spiser du usunt? Synes du det er vanskelig å lage enkel og sunn mat hver dag? Liker du ikke å vaske huset og/eller betale regninger og utsetter du det ofte? Har du problemer med å sove? Eller andre hverdagslige ting? Hvis du organiserer dagene godt, blir dagene roligere, lettere og bedre. Og det har en positiv effekt på andre ting i livet ditt, som f.eks jobb, din bedrift og/eller sosiale kontakter.


På dette kurset lærer jeg deg å organisere dagen din riktig. Og at du får orden på de vanlige daglige oppgavene. Slik at du kan ha en fin og god dag. Hver dag.


 - - - Motivasjon, positivitet, å få energi Kurs


Er livet ditt også litt grått? Kan du bruke litt lys? På dette kurset vil jeg lære deg om å være motivert, å bli motivert til å gjøre ting, tenke og kommunisere positivt og hva du kan gjøre for å få energi i stedet for at energien forsvinner som snø i solen.


- - - Gammeldagse hemmeligheter Kurs


Det er 2024. Verden, samfunnet og Norge er i endring og utvikling. Alt går veldig fort. Og gjør det oss lykkelige? Nei, ofte ikke. Så på dette kurset skal jeg lære deg gammeldagse hemmeligheter. Ting fra fortiden som forbedrer livet ditt. For de har flere fordeler og/eller færre ulemper enn den moderne varianten. Sammen skal vi lage en plan hvilke gammeldagse hemmeligheter du vil bruke i livet ditt og hvordan du best kan gjøre det.


For eksempel å lage mat selv i stedet for ferdigmat. Måke snø, i stedet for å bruke traktor. Å henge tøy på linjen i stedet for å bruke tørketrommel. Gå i stedet for å kjøre bil. Osv.


De ekte gammeldagse hemmelighetene forblir selvfølgelig hemmelige til kurset starter.


 - - - 


For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden