Informasjon om kursene / praktisk veiledning.


På denne siden finner du informasjon om kursene:


  • Nøkkelen


All praktisk informasjon om kursene (varighet, metode, priser) finner du på kurssiden.

Har du spørsmål og/eller vil du starte med kurs/praktisk veiledning?

Ta kontakt via e-post. info@kaiehuset.no.
Du får vanligvis svar i løpet av noen timer.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Nøkkelen Kurs


Dette kurset er lærerikt og nyttig for alle. 


Står du fast eller tviler du mye, vet du ikke hva du skal gjøre, på grunn av problemene du har selv, sosiale problemer med familie, venner, kollegaer eller naboer, eller problemene på jobben eller i bedriften din? Da kan dette kurset være nøkkelen til å komme i en bedre situasjon.


Mange mennesker har problemer og leter etter løsninger. Mange leter etter løsninger utenfor seg selv. Helst enkle og raske løsninger. 

Men nøkkelen ligger i det motsatte. Det er i deg selv. Og det er det ikke en enkel og rask løsning.


Men det er den eneste løsningen og den beste løsningen. Det er nøkkelen som vil forandre livet ditt til det bedre. Alle har det, alle kan gjøre det. Uansett hvordan verden endrer seg, uansett hvilken utviklinger som kommer. Dette er nøkkelen. Og det vil aldri endre seg.
 - - - 


For alle kurs/praktisk veiledning gjelder:

Kurset/praktisk veiledning tilpasses ditt prosjekt eller det du trenger eller ønsker å lære. Beskrivelsen på denne siden er generell. Så hvis det du ønsker å lære ikke passer til beskrivelsen av kurset/praktisk veiledning, ta gjerne kontakt for å diskutere. Kanskje jeg kan hjelpe deg likevel. Hvis jeg ikke kan hjelpe deg, sier jeg det ærlig.


Gå til kurssiden